Entradas

Mostrando entradas de mayo, 2016

Targetes, tarjetas

Imagen
Nuevas tarjetas actualizadas, ahora El petit cranc tiene cuenta en Instagram, si te apetece darte una vuelta yo encantada. Noves targetes actualitzades, ara El petit cranc té compte a Instagram, si et ve de gust fer un tom, jo encantada.

Baberos

Imagen
Llega el buen tiempo, yo tendría que haber nacido oso, o cualquier otro animal que hiberne ,porque, que mal llevo el frio, pero cuando los rayos de sol dan calorcito, despierto del letargo y puedo con todo, es un recargar las pilas milagroso. Estos molinillos me transportan  a las tardes de pre verano, más horas de sol, más ganas de estar en la calle, en los parques...soy una fan de la primavera-verano.  Arriba el bon temps, jo hauria d'haver nascut ós, o qualsevol altre animal que hiberni ,perquè, que malament porto el frio, però quan els rajos de sol donen caloreta, despert de la letargia i puc amb tot, és un recarregar les piles miraculós. Aquests molinets em transporten a les tardes de pre estiu, més hores de sol, més ganes d'estar al carrer, als parcs...sóc una fan de la primavera-estiu.

La prestatgeria

Imagen
El petit cranc vuelve a ofrecer sus camisetas y nuevas creaciones en La prestatgeria, ya os hablé de esta encantadora tienda , un proyecto de Silvia y Cristina que ya ha cumplido sus dos años de vida, alquilando sus estantes a nuevos emprendedores, gracias guapas por esta interesante iniciativa . El petit cranc torna a oferir les seves samarretes i noves creacions en La prestatgeria, ja us vaig parlar d'aquesta encantadora tenda , un projecte de Silvia i Cristina que ja ha complert els seus dos anys de vida, llogant els seus prestatges a nous emprenedors, gràcies maques per aquesta interessant iniciativa .